OPIS I TEHNIČKE

KARAKTERISTIKE

 

LOKACIJA I KONEKCIJA

Zgrada se nalazi na prestižnoj lokaciji, na Dedinju, u veoma mirnom kraju, u ulici Koste Racina. Ulica je dobro povezana sa glavnim saobraćajnicama, Bulevarom mira i Autokomandom. U neposarednoj blizini objekta se nalaze škola, obdanište i marketi. Zgrada poseduje sopstvena garažna mesta u suterenu.

 

IZGLED ZGRADE

Eksterijer objekta je uradjen u klasičnom stilu, u fasadnoj italijanskoj boji i kamenu, sa francuskim prozorima i kovanim gvožđem na terasama. Arhitektonskim resenjem podseća na stare vile na Dedinju.

Enterijer objekta je uradjen u najluksuznijim materijalima, sa mermerom, granitnom keramikom i kovanim gvožđem. Lift marke Kone.

 

- Spa deo – bazen, sauna, gym, parno kupatilo

- Teretana - Gym

- Golf simulator

- Bioskop

- Hobby room

GREJANJE I HLADJENJE

 

Najviša energetska efikasnost, objekat je snabdeven soptvenim sistemom grejanja i hlađenja sa sistemom toplotnih pumpi koji se  smatra trenutno najekonomičnijim i najsavremenijim sistemom, do četiri puta efikasnijim od radijatortskog grejanja.  Hlađenje i grejanje Fun coils uredjajima, podno grejanje toplotnim pumpama.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 

CENTRALNO GREJANJE VODE

Čitava zgrada je urađena po sistemu smart house, sa daljinskim upravljanjem funkcija u svakoj sobi pojedinačno, marke KNX Schneider Electric. Prosotr u zgradi i oko nje je pokriven sigurnosnim kamerama koje se mogu nadgledati putem telefona. Stanovi su opremljeni protivpoplavnim sistemom. Zgrada poseduje 24h fizičko obezbeđenje.

 

GARAŽE

Garaže poseduju protivpožarni sistem kao i vazdušno provetravanje. Garaže imaju izvedene kablove za struju, za punjenje električnih automobila.

 

ENTERIJER STANOVA

Masivna najkvalitetnija stolarija – drvo – aluminijum, troslojno staklo sa aluminijumskim roletnama sa elektro pogonom, komarnici, skrivene šarke.Parket Porcelanosa dužine 2.2m Advance serija.Zidovi izmedju susedskih stanova su antizvučni debeli sendvič zidovi. Pod i plafon uradjeni antizvučnom i termo izolacijom (plivajući pod).Ulazna blindirana vrata marke Bosal sa 14 tacaka zaključavanja. Unutrašnja vrata su marke Bosal sa magnetnom bravom i skrivenim šarkama.

Sanitarije Vileroy and Boch, italijanska kermaika Porcelanosa, boje Tikurilla. Izuzetno brz internet, do svakog stana izvučen optički kabl.Instalirana Lan mreža u svakoj sobi sa centralnim Switch-om. Visina plafona do 3.2m

 

 

COPYRIGHT © STANOVIDEDINJE.RS